فرض كنيد لينوكس رو بعد از چند بار امتحان و خراب كاری اين بار درست و كامل نصب كرديد...و همه چی داره خوب كار می كنه ... الان حسابی به خودتون مفتخريد اما به محض اينكه قصد داريد با اينترنت كار كنيد دچار افسردگی روحی تصويری می شيد.چرا؟ خوب چون لينوكس مودم سيستم شما رو نشناخته، دقيقا می دونم اولش كلی حالتون گرفته ميشه اما بعد كه كمی تو اينترنت جستجو كرديد با پديده ای به نام LinModem يا WinModem مواجه می شويد. بقیه در ادامه مطلب
شايد اين رو بدونيد كه خيلی از مودم های داخلی ( Internal ) كه در بازار هست به علت صرفه جويی در قيمت ،قسمتی از كارهای خودشون رو به صورت نرم افزاری و با تكيه بر قدرت سيستم عامل انجام میهند.اين هم مشخص هست كه بدون تعارف بيشترين سيستم عاملی كه از طرف كاربران استفاده می شود ويندوز است.پس سازندگان عمده سخت افزار ها معمولا به همراه قطعه توليدی خود درايور آن قطعه را برای سيستم عامل ويندوز ارائه می دهند.
در مورد قطعات حرفه ای تر مثل كارت های شبكه با كيفيت و مودم های مرغوب معمولا داريور مربوط برای سيستم عامل های ديگر مانند لينوكس و يونيكس نيز ارائه می شود.اما در مورد ساير قطعات شايد سازنده ها به خودشون زحمت تهيه داريورهای مختلف رو نمی دهند.
يكی از مزيت های سيستم های كدباز (Open Source) اين هستش كه به علت مشخص بودن منابع توسعه دهندگان بسياری در سرتاسر جهان برای اون تلاش می كنند.يكی از همين تلاش ها ايجاد درايور مورد نياز برای قطعات مختلف از جمله مودم ها می باشد.
نظرات شما عزیزان:
برچسبها: